Nem termett babér a vendégeknek az NBA-ben + Képek

WL, 2012. május 1., kedd 10:40
Mindhárom vendéglátó „otthon volt”, vagyis egyformán győzött riválisa ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) főcsoport-negyeddöntős rájátszásának legutóbbi játéknapján.

Nem egyforma könnyedséggel tették azonban ezt, a Nyugati főcsoportban a címvédő Dallas Maverickset verő Oklahoma City Thunder például alig három ponttal, a hajrában fordítva kerekedett látogatója fölé. A verejtékes diadalnak köszönhetően viszont immár 2–0-ra vezet a párharcban.

Keleten ugyanakkor a Miami tíz, az Indiana pedig 15 pontos győzelmet aratott. Ez az előbbinek összesítésben 2–0-s előnyt jelent a New York Knicksszel szemben, utóbbi pedig egyenlített az Orlando Magickel vívott küzdelemben.

Eredmények:
Nyugati főcsoport, negyeddöntő, 2. mérkőzés:

Oklahoma City Thunder–Dallas Mavericks 102–99
Az állás: 2–0 az Oklahoma javára

Fotó: ReutersKeleti főcsoport, negyeddöntő, 2. mérkőzések:

Miami Heat–New York Knicks 104–94
Az állás: 2–0 a Miami javára

Fotó: Reuters

 

Indiana Pacers–Orlando Magic 93–78      
Az állás: 1–1

Fotó: ReutersA párharcok az egyik fél negyedik győzelméig tartanak.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása