Óriási roham indult a jegyekért

TK, 2012. május 11., péntek 06:38, frissítve: péntek 08:36
Óriási roham indult a július 14-re meghirdetett Dereck Chisora–David Haye nehézsúlyú ökölvívó-mérkőzés belépőiért: a bejelentés után két nappal máris 17 ezer jegy talált gazdára.

A meccsre a londoni Upton Parkban, a West Ham United labdarúgócsapatának stadionjában kerül majd sor.

Az MNO beszámolt róla, hogy Chisorától a brit profi szervezet megvonta sportolói engedélyét, miután februárban Münchenben a Vitalij Klicsko elleni mérkőzése előtt megütötte riválisát, annak testvérét, Vlagyimirt pedig vízzel leköpte. Később a sajtótájékoztatón Haye-jel is összeverekedett. Utóbbinak szintén nincs brit bokszolói licence, ám nem is lesz rá szükségük, ugyanis a júliusi találkozót a luxemburgi szövetség égisze alatt tartják majd meg. Bővebben>>>

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása