Oscar Pistorius díszdoktor lesz

TÁ, 2012. szeptember 12., szerda 07:57, frissítve: szerda 08:35
Díszdoktor lesz egy skóciai egyetemen Oscar Pistorius dél-afrikai futó, aki három érmet nyert a vasárnap befejeződött londoni paralimpián.

A műlábakkal versenyző atlétát a glasgow-i Strathclyde Egyetem tünteti ki novemberben, mivel – az indoklás szerint – kimagasló sportteljesítményével sok ember életére gyakorolt pozitív hatást. Pistorius idén az olimpián és a paralimpián is rajthoz állt, utóbbin 400-on és a 4x100-as váltó tagjaként aranyat, 200-on pedig ezüstöt nyert.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása