Kézilabda

Radulovics segített, visszatér a klasszis

TK, 2012. augusztus 10., péntek 08:29, frissítve: péntek 08:38
Dunaújvárosban edz, s pénteken minden bizonnyal szerződését is aláírja a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együtteséhez Sanela Knezovic.

Egy rutinos és kiváló kapussal erősíti meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női kézilabdacsapata. Mint azt Szemenyei István ügyvezető elmondta, csütörtöktől már a csapattal edz, s pénteken minden bizonnyal a szerződését is aláírja az együttessel Sanela Knezovic. A kiváló horvát hálóőr ugyanis szóban már mindenben megegyezett a dunaújvárosi csapatvezetéssel, ám mivel a szerződését elősegítő Radulovics Bojana pénteken érkezik vissza szabadságáról, ezért a kontraktus aláírására még nem került sor.

Sanela Knezovic
Sanela Knezovic
Fotó: ehf-euro.com


Knezovic nem lehet ismeretlen a dunaújvárosi kézilabda szerelmesei előtt, ami nem is véletlen, ugyanis a 33 éves kapus már játszott korábban a Dunaferr női kézilabdacsapatában. A dunaújvárosi együttes új hálóőre 2007-ben szerződött a városba, ám a klub pénzügyi problémái miatt másfél év után elhagyta az együttest, s visszatért a Podravka gárdájához.

Forrás: dunaujvaros.com
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása