Kosárlabda

Sima vereséget szenvedett a válogatott

TK, 2012. augusztus 9., csütörtök 07:09, frissítve: csütörtök 21:56
Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott a papírformának megfelelően kikapott szerdán a házigazda szerbektől a belgrádi négyes tornán.

A múlt héten a szlovákokat Léván kétszer legyőző magyar csapat az előjeleket igazolva alulmaradt a világ élvonalába tartozó szerbekkel szemben, Rátgéber László szövetségi kapitány együtteséből Hanga Ádám 16 pontot dobott.

A válogatott a csütörtökön 18 órakor kezdődő bronzmérkőzésen a szlovénokkal találkozik, akik a másik elődöntőben 80:77-re kikaptak a törököktől.

A magyarok augusztus 15-én az Ukrajna elleni, idegenbeli találkozóval kezdik el az Eb-selejtezősorozatot. A többi csoportellenfél: Horvátország, Ausztria és Ciprus. Az első két helyezett, illetve a négy legjobb harmadik vehet részt a 2013-as szlovéniai kontinenstornán.

Eredmény:

Szerbia–Magyarország 95:60 (25:12, 24:17, 29:15, 17:16)

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása