Taroltak cselgáncsozóink az Eb-n

LM, 2012. május 14., hétfő 11:13, frissítve: hétfő 11:52
Tizenöt érmet – két aranyat, öt ezüstöt és nyolc bronzot – szereztek a magyar cselgáncsozók hétvégén a lengyelországi Opolében rendezett masters Európa-bajnokságon.

A Judoinfo.hu szaklap tájékoztatása szerint az úgynevezett M5-ös kategóriában a nehézsúlyúak versenyében Tamás László, míg az M9-es korcsoport 100 kilósai között Péter Sándor vehetett át aranyérmet.

A huszonhat fős magyar küldöttség az éremtáblázat hetedik helyén végzett az Eb-n, amelyen 31 ország 472 dzsúdósa lépett tatamira.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása