Távozik a Capitals edzője

LM, 2012. május 15., kedd 10:53
Marasztalták, mégis távozik posztjáról Dale Hunter, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) főcsoport-elődöntős Washington Capitals vezetőedzője.

A szezon közben, novemberben kinevezett tréner jelezte főnökének, George McPhee-nek, hogy szeretne visszatérni családjához és juniorklubjához.

Hunter – aki játékosként is a fővárosiak emblematikus figurája volt, mezszámát visszavonultatták – a kanadai London Knight tulajdonosa, három gyermek édesapja, és van egy 2000 hektáros farmja, elmondása szerint nem tervezi, hogy visszatérne az NHL-be.

Az Alekszandr Ovecskinnel fémjelzett Capitals rosszul kezdte a szezont, emiatt edzőváltásra került sor, Hunter pedig a rájátszásba vezette a gárdát, ahol az első körben búcsúztatta a címvédő Bostont. A második körben aztán a keleti első New York Rangers hétmeccses párharcban jobbnak bizonyult.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása