Tizennegyedszer lett bajnok a Kaposvár

TK, 2012. április 26., csütörtök 19:06, frissítve: csütörtök 19:43
A Kaposvár megvédte címét a férfi röplabda NB I-ben: Demeter György csapata a finálé harmadik, csütörtöki felvonásán – ezúttal hazai környezetben – simán nyert a Kecskemét ellen.

A somogyi alakulat 1 óra 11 perc alatt győzött 3-0-ra a párharc utolsó összecsapásán.

Az első szettben hamar elhúzott a Kaposvár, ám a vendéggárda fokozatosan felzárkózott és szorossá tette a végjátékot, amely során azonban a hazaiak jobban koncentráltak.

A folytatásban – főleg nyitásaik feljavulása miatt – a kecskemétiek ragadták magukhoz a kezdeményezést, azonban a játékrész utolsó perceire felpörgött a Kaposvár, és ezt a szettet is elhozta.

A harmadik felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a hazai alakulat, így magabiztosan nyerte a találkozót és a bajnokságot is.

A Kaposvár sorozatban hatodik alkalommal, összességében 14-edszer lett magyar bajnok.

Döntő, 3. mérkőzés:

Fino-Kaposvár – Kalo-Méh-Kecskeméti SE 3-0 (20, 23, 16)

A párharcot 3-0-ra nyerte a Kaposvár.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása