Törölték a Fradi járatát

TT, 2012. február 17., péntek 17:20, frissítve: péntek 17:20
A rossz időjárási körülmények miatt törölték pénteken azt a Hamburgba tartó repülőjáratot, amellyel az FTC-PLER férfi kézilabdacsapata utazott volna a Flensburg elleni, szombati KEK-nyolcaddöntő visszavágóra.

Zsiga Gyula, az együttes vezetőedzője arról tájékoztatta a kezi.hu honlapot, hogy a gárdának így autóbusszal Bécsbe kell utaznia, ahonnan este nyolc órakor indul a járatuk Hamburgba, majd Németországon belül szintén autóbusszal jutnak el a mérkőzés helyszínére.

„Feltehetőleg valamikor hajnalban érkezünk majd meg, ha újabb hóakadályok nem nehezítik az utunkat. A mérkőzés este hét órakor kezdődik szombaton. Nem örülünk a fejleményeknek, de természetesen nem tudunk mit tenni” – tette hozzá a szakember.

A KEK-nyolcaddöntő első mérkőzésén hazai pályán 32-26-os vereséget szenvedett a magyar csapat a Bundesliga negyedik helyén álló, Mocsai Tamást is foglalkoztató Flensburgtól, így óriási bravúr lenne, ha továbbjutna a párharcból.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása