Tovább tarol a Kings

LM, 2012. május 14., hétfő 10:32
A Los Angeles Kings 4:2-re nyert a Phoenix Coyotes otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nyugati döntőjének első mérkőzésén.

A vendégektől Dwight King kétszer is eredményes volt, rajta kívül Anze Kopitar és Dustin Brown is betalált. A története első főcsoportfináléjában érdekelt hazaiaktól Derek Morris és Mikkel Bödker ütött gólt.

A nyugatról utolsó, nyolcadik helyről playoffba került Los Angeles – amely már kiejtette az első kiemelt Vancouver Canucks és a másodikként rangsorolt St. Louis Blues alakulatát – sorozatban hatodik idegenbeli találkozóján diadalmaskodott a mostani rájátszásban, rácáfolva így a hazai pálya előnyére.

Eredmény:
Nyugati főcsoport, döntő, 1. mérkőzés:
Phoenix Coyotes – Los Angeles Kings 2:4
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása 1:0 a Los Angeles javára.

A New York Rangers és a nagy rivális New Jersey Devils közötti keleti döntő magyar idő szerint kedd hajnalban kezdődik. A „Nagy Alma” csapata egyébként horrorba illő összecsapásokon jutott tovább a Washington Capitals ellen.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása