Kosárlabda

Újabb magyar diadal született Léván

LM, 2012. augusztus 4., szombat 14:47
Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott a pénteki 27 után szombaton 9 ponttal nyert a szlovák csapat vendégeként Léván.

A pénteken 87:51-re diadalmaskodó magyar csapat ezúttal a második félidőben kerekedett a szlovákok fölé, Rátgéber László szövetségi kapitány együtteséből Hanga Ádám 19, Lóránt Péter pedig 17 pontot dobott.

A válogatott jövő szerdán és csütörtökön egy szerbiai négyes tornán szerepel: az első napon a házigazdákkal találkozik 20.30-kor, majd másnap vagy a törökök, vagy a szlovénok következnek a bronzmeccsen, illetve a döntőben.

A magyarok augusztus 15-én az Ukrajna elleni, idegenbeli találkozóval kezdik el az Eb-selejtezősorozatot. A többi csoportellenfél: Horvátország, Ausztria és Ciprus. Az első két helyezett, illetve a négy legjobb harmadik vehet részt a 2013-as szlovéniai kontinenstornán.

Eredmény:
Szlovákia–Magyarország 57:66 (18:23, 14:12, 16:18, 9:13)

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása