Vettel indulhat az élről

LM, 2012. június 23., szombat 15:46, frissítve: 15:45
A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull pilótája indul az élről vasárnap a Valenciában zajló Formula–1-es Európa Nagydíjon.

A szombati időmérőn a német versenyző mögött a vb-pontversenyben élen álló brit Lewis Hamilton (McLaren) lett a második és a venezuelai Pastor Maldonado (Williams) a harmadik.

A brit Jenson Button (McLaren) a nyolcadik időt autózta, míg a ferraris spanyol Fernando Alonso nem jutott be a kvalifikáció utolsó, harmadik szakaszába, és végül a 11. pozícióban zárt.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása