Zsákolással készült a Barca ellen Hanga + Videó

BL, 2012. május 3., csütörtök 11:14
A Manresát erősítő Hanga Ádám 4 pontot szerzett a Murcia ellen a spanyol kosárlabda-bajnokság szerdai játéknapján.

A válogatott magyar légiós – akit a tavalyi NBA-amatőrbörzén kiválasztott a San Antonio Spurs – 22 percet játszott a mérkőzésen, amelyet a Manresa 78–60-ra elvesztett, és két zsákolása közül az egyiket a liga külön kitette honlapjára.


„Mire pályára léptünk a Murcia ellen, túl voltunk egy repülésen és buszúton is – nyilatkozta az MTI-nek Hanga. – Érződött a fáradtság a lábakban, ami igazán a harmadik negyedben jött ki, ellenfelünk átgázolt rajtunk abban a periódusban. Kezdőként léptem ismét pályára, bár a dobások most nem nagyon mentek. Úgy érzem, azért a mezőnyben voltak jobb momentumaim. Az alapszakasz utolsó fordulójában az FC Barcelonát fogadjuk vasárnap.”

A Manresa jelenleg a 12. helyen áll a 18 csapatos spanyol bajnokságban, amely Európa legerősebb pontvadászatának számít.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása