Újabb vérveszteség érte a DVSC-Fórum alakulatát: a csapat alapembere, a korábban a válogatottnál is számításba vett Csáki Viktória a francia Metz csapatában folytatja pályafutását. A jobbszélsővel – a korábban távozó kézisekhez hasonlóan – közös megegyezéssel bontott szerződést a DVSC vezetése.

„Nagyon rossz érzés úgy elmenni, hogy igazából nem akarsz távozni, viszont rávisz a kényszer – nyilatkozta a Naplónak Csáki Viktória, aki tíz évet „húzott le” a Lokiban. – Hihetetlen, hogy egy éve még a Bajnokok Ligájában játszottunk és másodikok lettünk a bajnokságban, most pedig szétesik a gárda. Nagyon sajnálom, hogy idáig jutottunk” – mondta nagyon szomorúan a szélső, aki fél plusz egyéves szerződést kötött a francia Metz alakulatával, ami azt jelenti, hogy fél év után, ha mindkét fél akarja, akkor még egy évvel meghosszabbítják a kontraktust.

A Metz gárdája még érdekelt a Bajnokok Ligája csatározásaiban (a Podgorica, a Ljubljana és a Valcea az ellenfelük a középdöntőben), így Csáki újra pályára léphet az elit küzdelemsorozatban.