Ballack szerint a Bayern nyeri két egykori csapata döntőjét

FFT, 2012. május 1., kedd 17:47
A német középpályás, Michael Ballack szerint a Bayern München a Bajnokok Ligája május 19-i döntőjének esélyese.

A Bayern egykori játékosa szerint csak a Barcelona tudná megverni a bajor csapatot egy BL-döntőben az Allianz Arénában az idei kiírásban, egykori angol csapatát, a Chelsea-t pedig esélytelenebbnek tartja.

A 35 éves egykori és jelenlegi Bayer Leverkusen-játékos 2002-ben a gyógyszergyáriakkal szerepelt BL-döntőben, de nem sikerült felemelnie a serleget a Real Madriddal szemben. Később, 2008-ban, már Chelsea-játékosként bukta el a trófeát a Manchester Uniteddal szemben.

„Azt hiszem, csak a Barcelona nyerhetne Bajnokok Ligáját idegenben – mondta Ballack. – A Bayern egyértelmű favorit. Hatalmas előnyt jelent hazai pályán játszani egy finálét, ugyanis rengeteg érzelmi faktor dönthet. Ezt az előnyt a Chelsea nem fogja tudni kompenzálni.

Mindkét csapatban négy évet töltöttem, mindkettő remek volt. Mindkét csapatért ugyanúgy fogok szorítani, nem tudok választani.”

Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása