16 éves a menyasszony – az igazi bazi nagy cigány lagzi + Képek

Pálfi Krisztina, 2012. március 10., szombat 15:03, frissítve: szombat 16:23
A 16 éves menyasszony a Channel 4 adásában mondta ki a boldogító igent 18 éves vőlegényének, akivel egy éve találkoztak egy diszkóban.

Tavaly a menyasszony, Cheyenne Pidgley egy valóságshow-ban szerepelt, amikor az egyik diszkóban találkozott John McFadyennel, aki egy parkoló autóhoz vonszolta a lányt, mert állítása szerint beszélgetni akart vele. De a lány faképnél hagyta, mint mondja, akkor még egyáltalán nem érdekelte a 17 éves ingatlanfejlesztő.

Szavazás

Egyetért-e Ön azzal, hogy a kormány leállítsa a paksi bővítést?


De McFadyen felhívta, hogy bocsánatot kérjen amiatt, ahogy a lánnyal viselkedett. Egy hónap múlva már egy pár voltak.

A menyasszony extravagáns, fehér csipkével és kristályokkal díszített ruhája olyannyira nagyra sikerült, hogy beragadt a családi ház bejárati ajtajába. Cheyenne vidáman pózolgatott, míg családja és barátai próbálták kiszabadítani.


Három felnőtt koszorúslány volt, mind rózsaszín szaténruhában, magasra stócolt hajjal. További 6 kislány volt még nyoszolyólány, mindannyian ugyanolyan rózsaszín, habos-babos ruhában, míg göndörített hajukba fehér tollakat tűztek.


A vendégeknek viszont nem volt megszabva, hogyan is nézzenek ki. Éppen ezért ahány ember, annyi stílust és ízlést képviselt. Az egyik hölgyvendég a bokáját díszítő rendőrségi nyomkövetőre például strasszköveket ragasztott, hátha úgy kevésbé lesz feltűnő a bokaperec.

Az örömanya, McFadyen anyja egy csillogó ezüst, magasan felvágott ruhát viselt. A menyasszony édesanyja rákban elhunyt, így ő csak fényképeken lehetett jelen a nagy napon.


Bár a templomban egy ilyen eseményen megszokott pár kézi kamera, arra eddig a Szent Péter-templomban nem volt példa, hogy ekkora tévéstáb legyen jelen. Andrew atya, aki összeadta a párt, elmondta, Cheyenne-ék ragaszkodtak ahhoz, hogy ez az ő napjuk és legyen minél nagyobb felhajtás.

A ceremónia után a 200 fős vendégsereg átment a hershami sportstadionba, ahol egy kétméteres torta és 3 szökőkút várta a nagyérdeműt.

A rendőrség is kivonult, hogy biztosítsa a zavartalan ünneplést.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 2 db

A hozzászólások mutatása