2012 első percében hozta világra gyermekét

PR, 2012. január 1., 09:59, frissítve: 09:59
2012 első percében született a békéscsabai Réthy Pál Kórházban egy kisfiú; Bábel Vince 3250 grammal és 49 centiméterrel jött a világra.

A kisfiú édesanyja, a 37 éves Bakó Tímea árnyékolástechnikával foglalkozik, az édesapa, Bábel Tamás, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) munkatársa. Az édesapa vasárnap az MTI-nek elmondta: nem számított arra, hogy felesége a szilvesztert a szülőszobán tölti, mert az előzetes számítások alapján a kisfiút csak január 4-re várták.

Szombat este barátaikkal ünnepelték az év utolsó napját. A kismamánál a szülési fájások este nyolc óra után kezdődtek, és kilenc óra körül be is kellett kísérni a kórházba. Később a barátok is követték őket, és együtt várták a babát. A gyermek Baukó Attila adjunktus és Vólentné Balázs Ágnes szülész közreműködésével természetes úton jött a világra, komplikációk nélkül.

Levente az első baba Budapesten

Budapesten 2012 első újszülöttje 0.52 perckor született a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. A kórház tájékoztatása szerint a kisfiú a Levente nevet kapta. Szülei második gyermekeként 3270 grammal és 54 centiméterrel jött a világra. A szülés problémamentes volt, az anya és a gyermeke jól vannak – mondták az intézmény szülészeti osztályán.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása