Az iskolába vitt pisztoly buktatta le a fegyverraktárat

TK, 2012. szeptember 12., szerda 14:04, frissítve: szerda 17:27
Pisztolyt vitt az iskolába egy kilencéves fiú Mexikóban, ami azután nagyon komoly fegyverraktárhoz vezette a rendőrséget.

Az osztálytársak meglátták a fiúnál a pisztolyt, szóltak a tanároknak, akik azonnal telefonáltak a rendőrségnek. Nem sokkal később a rendőrök rajtaütöttek a gyerek szüleinek házán Hermosillo városában, ahol egész arzenált találtak pisztolyokból, puskákból, gépfegyverekből. Akadt köztük több AK-47-es katonai karabély és Uzi géppisztoly is. Lőszerből sem volt hiány a házban: legalább 13 ezer lövedékre bukkantak a rendőrök, köztük olyanokra, amelyek át tudják ütni a golyóálló mellényt. Mindemellett katonai egyenruhák és két pénzszámláló gép is akadt a házban, amelyet egy fegyveres férfi őrzött, aki azonban idejében észrevette a közeledő rendőröket és elszelelt.

A fiú anyja a házban volt, őt őrizetbe vették, a gyereket pedig állami gondozásba helyezték. Az esetről beszámoló The Daily Telegraph című brit lap nem tért ki a fiú apjára, a példátlan házi arzenált pedig a drogbandák háborúival hozza összefüggésbe.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása