Egy kocsmában hagyta el kislányát a brit miniszterelnök

LM, 2012. június 11., hétfő 11:34
Egy pubban felejtette kislányát a brit miniszterelnök. Az eset még hónapokkal ezelőtt történt, s a szülőket jobban megviselte, mint Nancyt.

David Cameron és felesége, Samantha a Downing Street-i kormányfői hivatal szóvivőjének hétfői tájékoztatása szerint „még pár hónappal ezelőtt” költött el egy vasárnapi ebédet a brit kormányfők vidéki rezidenciája, Chequers közelében, a Plough Inn nevű pubban három gyermekük, a nyolcéves Nancy, a hatéves Arthur és a 22 hónapos Florence, valamint két baráti család társaságában.

Amikor távoztak, Cameron külön autóval tért vissza a rezidenciára testőreivel, és azt hitte, hogy az összes gyerek a másik kocsiban utazik feleségével. Samantha ugyanakkor abban a hitben szállt be az őket szállító autóba, hogy Nancyt férje viszi haza. A gyermek hiányát akkor fedezték fel – a Downing Street hétfői ismertetése szerint „rémülten” –, amikor mindketten visszaértek Chequersbe.

A miniszterelnök azonnal visszaindult a pubba, és meg is találta Nancyt. A kislány szülei negyedórányi távollétében sem ijedt meg nagyon: amikor édesapja visszaérkezett, hogy hazavigye, éppen a pub személyzetének segédkezett készségesen a vendégek kiszolgálásában.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása