Egészség

Fontos tippeket kaphatnak az egészség megőrzéséhez

PR, 2012. augusztus 18., szombat 17:29, frissítve: szerda 14:48
Csoportos jóga, relaxációs és táncfoglalkozások mellett főzőtanfolyamok és koncertek is várják a közönséget az ingyenes Vegetáriánus fesztiválon.

Augusztus 25-én Dobrocsányi István Miért együnk csírát, miért igyunk búzafüvet? című előadása után Lénárt Gitta az élő ételek fogyasztásának egészségmegőrző hatásáról beszél. Sebestyén Szilvia, a Makrobiotika Intézet vezetője saját gyógyulási tapasztalatait megosztva tart előadást arról, hogyan őrizhetik meg a nők egészségüket a makrobiotikus táplálkozás segítségével. Váradi Tibor a helyes böjtölésről, méregtelenítésről, a tisztítókúra megfelelő alkalmazásáról szól, Szepesi Dóra pedig a gyermekek táplálásáról és az allergiás megbetegedések megelőzéséről beszél a hallgatóságnak – közölte a szervező az MTI-vel.

A fesztivál programjai között szerepel egyebek mellett vegetáriánus főzőverseny, szakrális körtánc, baba–mama- és kismamajóga. A látogatók makrobiotikus és vegetáriánus ételeket kóstolhatnak, termékbemutatókon vehetnek részt és természetgyógyászokkal konzultálhatnak. Szombaton Bagdi Bella, vasárnap a Harcsa Veronika Vegetáriánus Trió ad koncertet.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása