Kínozta nevelt gyermekeit

WA, 2012. február 23., csütörtök 10:16, frissítve: csütörtök 10:16
A megalapozott gyanú szerint rendszeresen kínozta három nevelt gyermekét egy makói férfi, aki az egyik lányt szexuálisan is zaklatta; a rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A 38 éves férfi 2010-ben élettársi kapcsolatot létesített a sértettek édesanyjával. A gyanúsított rendszeresen bántalmazta élettársát és a nő 14 és 10 éves lányát, valamint 7 éves kisfiát. A legbrutálisabb módszere az volt, amikor valamelyik gyereket gyorskötözővel és kötéllel kikötötte, majd egy üvegszálas, horgászathoz használt bottal verte. Ez a 10 éves kislánnyal és a 7 éves fiúval is előfordult.

A gyanúsított vallomása szerint azért bántotta a gyerekeket, hogy komolyan vegyék őt. A nevelőapa a 14 éves lányt is többször bántalmazta, majd tévénézés közben szexuálisan is zaklatta. Egy idő után új házba költöztek, de a verések ezután is folytatódtak, egészen szerda délutánig, amikor az anya segítségért fordult a makói rendőrséghez.

A nyomozók azonnal előállították a férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kiskorú veszélyeztetése, aljas indokból, védekezésre képtelen sértettek sérelmére elkövetett testi sértés, személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett. A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása