Luxus karácsonyra

WA, 2011. december 16., péntek 07:10, frissítve: péntek 07:10
Luxust a luxusban: ezt kínálja karácsonyi ajándékként Milánó legelegánsabb és legdrágább vásárlóutcája válogatott vevőinek.

Christmas Shopping Experience névvel hirdették meg ünnepi akciójukat a via Montenapoleone üzletei. Rendkívüli vásárlási lehetőséget adnak annak, aki még megengedheti magának a költekezést. „A jelentkezők száma azt bizonyítja, hogy a válság ellenére még nem haltak ki a gazdagok” – kommentálta a milánói sajtó, mely azt viszont nem árulta el, hány vevő jegyezte elő magát és mennyibe kerül az exkluzív vásárlási élmény.

A kizárólag olasz vevőknek fenntartott akció a következőkből áll: sofőr vezette luxusautó házhoz megy, vagy a repülőtérre és az ügyfelet a via Montenapoleone utcájába viszi, ahol személyes stylist tanácsadó kíséri végig a legismertebb divatmárkákat áruló butikokon. A vásárlói körséta ráadásul záróra után zajlik, így a tömeget elkerülve a vevő szabadon válogathat, és az eladóknak is van idejük rá. A csomagokat ingyen házhoz szállítják, és a kedves vendéget pezsgővel és édességgel is megkínálják. Fizetni csak hitelkártyával lehet.

Eredeti és kizárólagos karácsonyi élménnyel akartuk megajándékozni vevőinket – nyilatkozta az újságoknak Guglielmo Miani, a via Montenapoleone luxusüzleteit tömörítő szövetség elnöke.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés