Mégsem molesztálta őt Travolta?

WA, 2012. május 16., szerda 18:01, frissítve: szerda 18:44
Visszavonta bírósági keresetét a John Travoltát szexuális zaklatással megvádoló két masszőr egyike.

Az anonimitást kérő, és ezért a bírósági dokumentumokban 1-es számú John Doe néven emlegetett masszőr a közelmúltban kétmillió dolláros kártérítési pert indított a színész ellen azt állítva, hogy Travolta januárban egy Beverly Hills-i szálloda szobájában molesztálta őt. A felperes kedden vonta vissza keresetét a Los Angeles-i szövetségi bíróságról.

Miután kiderült, hogy Travolta ügyvédei fotókkal és számlákkal tudják igazolni: a sztár a jelzett időpontban New Yorkban tartózkodott, a férfi a múlt héten azzal mentegetőzött, hogy összekeverte a dátumokat.

„A keresetet visszavontuk, de ez nem azt jelenti, hogy nem adjuk be újra” – közölte Okorie Okorocha, a felperes ügyvédje. Egyúttal bejelentette, hogy továbbra is képviseli az ügyben 2-es számú John Doe-ként jegyzett másik panaszos masszőrt, aki ugyancsak szexuális zaklatással vádolja a Grease sztárját. A második felperes beadványában azt állította, hogy Travolta január 28-án egy atlantai hotelben akarta kihasználni a helyzetet, amikor szobájába rendelte masszázsra.

Martin Singer, az 58 éves színész ügyvédje hevesen tagadta, abszurdnak és nevetségesnek bélyegezte a vádakat. Kijelentette: ahogy ügyfele az első felperessel szemben diadalmaskodott, úgy győzedelmeskedik majd a másodikkal szemben is, és bárki ellen, aki alaptalan vádakkal áll elő.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása