Nem adtak igazat az egykori "született feleségnek"

PR, 2012. augusztus 17., péntek 20:40
Nem rúgták ki a sorozatból Nicollette Sheridant, a Született feleségek volt sztárját, csak nem hosszabbították meg a szerződését – így ítélt egy Los Angeles-i bíróság a több mint két éve folyó perben, amelyet a színésznő indított a szériából való eltávolítása miatt.

Sheridan 2010 áprilisában indított pert az ABC és a Touchstone Television ellen, mert állítása szerint azt követően írták ki a sorozatból, hogy bepanaszolta Marc Cherryt, a produkció alkotóját, amiért fejbe verte egy forgatáson lezajlott vita során. A bírósági huzavona legújabb állomásán egy Los Angeles-i fellebbviteli bíróság háromtagú bírói testülete csütörtökön a tévétársaságnak adott igazat, amely azzal érvelt, hogy nem kirúgták a színésznőt, csak egyszerűen az ötödik évad után nem hosszabbították meg a szerződését.

Politikai szerepet vállalt Eva Longoria: a Született feleségek sztárja Barack Obama újraválasztási kampányának társelnökeként tevékenykedik.

A bíróság ugyanakkor jelezte, hogy Sheridan újabb pert indíthat az államban érvényes munkatörvénykönyv alapján arra hivatkozva, hogy panasza után a tévétársaság retorzióként távolította el a sorozatból. Az ABC és a Touchstone egyik ügyvédje, Adam Levin közölte: ha a színésznő újabb perrel próbálkozik az ügyben, azt is meg fogják nyerni. Sheridan jogi képviselője, Mark Baute egyelőre nem nyilatkozott a fejleményekkel kapcsolatban. A nyolc évadot megért Született feleségek-sorozat idén fejeződött be.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása