Nulláról akarja újrakezdeni a nyolcgyermekes anya

TK, 2012. május 1., kedd 20:23, frissítve: szerda 14:24
Csődöt jelentett Nadya Suleman amerikai nő, aki 2009-ben világszenzációt keltve nyolcas ikreket hozott a világra mesterséges megtermékenyítés eredményeként.

Az összesen 14 gyermekét egyedül nevelő anya hétfőn kérte a fizetésképtelenség megállapítását egy kaliforniai bíróságtól. A bíróságon benyújtott iratok szerint immár egymillió dollár adóssága van, miközben vagyontárgyainak értéke nem több 50 ezer dollárnál.

Az Orange County Register című helyi lap szerint Suleman azt mondta: gyermekei érdekében kényszerült meghozni a nehéz döntést, hogy „nulláról kezdhesse újra”. Az amerikai csődtörvény 7. cikkelye értelmében meglévő vagyonát szétosztják a hitelezők között, majd lenullázzák az adósságát.

A gyermekmániás munkanélküli nő fűnek-fának tartozik: többek közt a saját édesapjának, a városi vízműveknek, a kábeltévé-szolgáltatónak, az iskolának, ahol néhány gyermek tanul, és több tízezer dollárnyi lakbérrel adós a négyszobás lakóház tulajdonosának is.

Az Orange megyei Whittierben élő Nadya Sulemannak már volt hat gyermeke, amikor a nyolcas ikrek megszülettek. A sztorija értékesítésével kapcsolatos üzleti tervek nem váltak be, így továbbra is az élelmiszersegély-utalványok és a rokkantsági ellátás jelenti számára az egyetlen fix bevételt.

Nemrég még azt is vállalta, hogy félmeztelen fotók jelenjenek meg róla egy brit magazinban, de ezért is csak nyolcezer dollárt kapott.

Az ő nyolcas ikrei vannak életben a leghosszabb ideje a világon.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása