Teljesen kikelt magából a színész, amikor leszállították a gépről

NT, 2011. december 8., csütörtök 10:33, frissítve: csütörtök 10:33
Bocsánatot kért az utasoktól Alec Baldwin, akit leszállítottak az American Airlines egy gépéről, mert indulás előtt a mobilján játszott.

A színész sajnálkozását fejezte ki utastársainak, amiért miatta késlekedett a felszállás, ugyanakkor a légitársaságtól és az utaskísérőktől nem kért elnézést, sőt a szerdán a Huffington Post szórakoztatóipari portálnak küldött bejegyzésében az amerikai légi járatok lepusztultságát kifogásolta.

Nem elég, hogy koszosak a gépek, és jószerivel ehetetlen az étel, amit felszolgálnak, a 2001. szeptember 11-i terrortámadás után ráadásul „félkatonai” légkör övezi a légi közlekedést Amerikában – sorolta panaszait Baldwin.

A stúdió című tévésorozat sztárját kedden tessékelték le a New York felé induló repülőgépről a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren. A színész azonnal beszámolt követőinek a légitársaság eljárásáról a Twitteren, majd szóvivője útján nyilatkozatban is nyilvánosságra hozta a történteket.

A légitársaság a Facebookon vágott vissza: mint írták, a gépeken tilos a mobilozás, illetve más elektronikus kütyük használata. Szóvá tették, hogy Baldwin nem kért bocsánatot a cégtől, és nehezményezték azt is, hogy meg nem engedhető kifejezésekkel illette a légikísérőket.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés