Tigrist láttak az Orczy parkban + Képek

MNO, 2012. július 1., 13:11, frissítve: 13:14
Sikeresen zárult a Családháló Családi Olimpia, amelyet az internetes portál elsőként rendezett meg a budapesti Orczy parkban. A rendezvény egyik legfontosabb üzenete az volt, hogy felhívja a figyelmet a család fontosságára, valamint hogy szülő és gyermek együtt maradjon egészséges a sport által.

Szombaton rendezték meg első alkalommal a Családháló Családi Olimpiát. A program célja elsősorban az volt, hogy felhívja a figyelmet a család mint egység fontosságára, valamint hogy népszerűsítse a sportot, a szabadidő aktív eltöltését. A Családháló.hu egy tavaly indult internetes portál, amely elsősorban az online – Facebook – közösségre építkezik. Éppen ezért – mint azt a főszerkesztő az MNO-nak korábban elmondta – az online világból egy offline közösség kiépítését is célba vették szombaton az Orczy parkban.

Sok résztvevő, mosoly és tigrisek az Orczy parkban  – Paulik András, a Családháló főszerkesztője az olimpiáról

– Hogyan összegezné az első alkalommal megrendezett Családi Olimpiát?

– A rendkívüli meleg ellenére sokan választottak minket, a rendezvény beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

– Hányan vettek részt a családi napon?
– Ezt pontosan nem tudnám megmondani, de az Orczy parkba látogatók csaknem harmada a helyszínen regisztrált, miután az interneten csaknem 800 visszajelzés érkezett. Ha két emberrel számolunk regisztrációnként, az bizony sok.

– Rendben zajlott minden?
– Igen, minden rendben volt a nap folyamán, az Alma együttes totális sikert aratott. A kalandparkból pedig alig lehetett kihozni a gyerekeket, de az arcfestést is kedvelték.


Gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezték magukat a családi napon, voltak koncertek, kalandpark és arcfestés is. A rendezvényen prominens személyek is képviseltették magukat, így jelen volt Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, valamint Rétvári Bence, a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára is.

Forrás: MNO
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés