Egyesült Királyság

Vége a részegeskedésnek a parlamentben?

TT, 2012. május 2., szerda 15:13
A brit képviselőházban elrendelték a munkájukat végző képviselők helyszíni alkoholfogyasztásának csökkentését, mivel az utóbbi időben felerősödött az aggodalom a brit politikusok ivási kultúrája miatt – közölte a The Guardian című brit napilap hírportálja.

A Westminster alkalmazottai ezenfelül kiképzésben részesülnek annak érdekében, hogy képesek legyenek finoman megtagadni az ittas kuncsaftok kiszolgálását, valamint megkurtíthatják a képviselőház épületében működő bárok nyitvatartási idejét.

Az alsóház bizottsága azt követően döntött így, hogy Eric Joyce képviselő nemrég konzervatív politikusokat ütlegelt egy parlamenti bárban.

A testület szóvivője kijelentette: a bizottság megegyezett arról, hogy alkoholmentes italok széles választéka és alacsonyabb alkoholtartalmú sörök szerepeljenek a szóban forgó bárok kínálatában.

Az italokat felszolgáló személyzet további kiképzésben és támogatásban fog részesülni azért, hogy szükség esetén vissza tudja utasítani a vendég kiszolgálását. Az ivással egybekötött fogadásokon pedig ritkábban töltik majd tele a poharakat.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása