Porond

Kolumbiai csoport nyerte a cirkuszfesztivált

Grund, 2016. január 11., hétfő 01:15, frissítve: kedd 16:56
A kolumbiai The Gerlings csoport nyerte el magasdrót számával a 11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Pierrot díját, két magyar csoport pedig bronzérmet vehet át.

A nemzetközi szakemberekből álló zsűri ezüst díjjal jutalmazza az orosz Skokov csoport hintaszámát és az Egyesült Államokból érkezett Flying Farfans csapat artista produkcióját, bronzérmet pedig a magyar Trio Power Line és a Silver Power csoportokon kívül a romániai X-treme Brothers, a spanyol Nicol Nicols és a portugál Dias Family kap – közölte az MTI-vel vasárnap az eseményt rendező Fővárosi Nagycirkusz.

A nyertesek és a különdíjasok nevét vasárnap este zártkörű fogadáson jelentették be, a díjakat a művészek a hétfői gálaműsorok keretében vehetik majd át. A csütörtökön kezdődött nemzetközi mustrán tizenhét ország harminc produkciója versengett egymással a zsűri és a nézők előtt.

A közönség csütörtökön és vasárnap az A műsor produkcióit, pénteken és szombaton a B program előadásait nézhette meg a városligeti cirkusz porondján. A versenyt záró gálaműsort hétfőn szintén két bontásban mutatják majd be.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása