Kórházban tölti a karácsonyt a sztár?

TK, 2011. december 20., kedd 23:23, frissítve: kedd 23:23
Fellélegezhetnek kissé George Michael rajongói: a brit zenész orvosa optimistán nyilatkozott az énekes állapotáról.

„George Michael jól van, és optimisták vagyunk az állapotát illetően” – mondta el bécsi orvosa, Christoph Zielinski az ORF közszolgálati rádiónak kedden. Azzal kapcsolatban, hogy George Michael londoni otthonában töltheti-e az ünnepeket, elég burkoltan fogalmazott: „Nem vagyok abban a helyzetben, hogy erről nyilatkozzam. Erről páciensemmel közösen döntünk.”

A 48 éves zenészt egy hónappal korábban szállították be a bécsi kórházba tüdőgyulladás miatt, amiért a november 21-i bécsi koncertjét és a Symphonica című turné további állomásait is törölték. Legutóbb rajongói a zenész hazaengedésében reménykedhettek, amikor George Michael élettársa, Fadi Zawaz Xmas at home üzenettel örvendeztette meg twitteres olvasóit.

Időközben ezt az üzenetet törölte, helyette megjelent egy mondat, amely arra utal, hogy hosszabb idejű bécsi tartózkodásra rendezkedett be.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása