Utazási hírek

Egészség golffal és salátabárral

MNO
Forrás: ÚtiSúgó.hu
2012. szeptember 04., kedd 16:22
A több mint 100 hektáron elterülő bükfürdői golfpálya esetében nem csak a játék tartogat meglepetéseket, az év eleje óta a szálloda, a Greenfield Hotel Golf & Spa bevezette a Greenfield all inclusive szolgáltatást. Természetesen az egészséges életmód jegyében.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerőseivel is!

 

 

A hazai golfpályák színvonala nemzetközileg is elismert, itthon ugyanakkor nincs igazán valódi golfkomplexum. A hotel és a golfpálya külföldön szinte elválaszthatatlan, ami persze nem véletlen, hiszen egy megszállott játékos számára az igazi pihenés akkor kezdődik, ha az egyik elrontott lyukat másnap már Par alatt teljesíti. A legkényelmesebb pedig természetesen az, ha a szállodától csupán néhány méterre, már üthetjük is a labdát. Az ország első nemzetközileg minősített 18 lyukú championship golfpályája, a Greenfield Golf mellett néhány éve már egy több mint 200 szobás szálloda is várja a vendégeket. A bükfürdői szálloda, a Greenfield Hotel Golf & Spa ráadásul idén több újdonsággal is szolgál.

Hirdetés

Szállodai all inclusive az egészség és mértékletesség jegyében

Az év elején bevezetett Greenfield all inclusive szolgáltatás a várakozásoknál is népszerűbb. A folyamatos étel és italkínálat a mértékletesség jegyében az egészséges életmódhoz is hozzájárul, így teszi még inkább teljessé a pihenést. A kínálatban kiemelt szerephez jutnak a gyümölcslevek, a saláták, a zsírszegény húsok, vagy a teljes kiőrlésű péksütemények. Az étterem, a medence és a wellness bár kínálata reggel hét és este tíz óra között elérhető, de egy kávé vagy tea mellett délutáni süteményre is leülhetünk, s a szolgáltatás keretein belül az esti órákban még az alkoholos italok fogyasztása is megengedett. Egy Takler-féle cuvée vagy egy Béla és Bandi-féle olaszrizling minden bizonnyal hozzájárul a vacsora utáni ellazuláshoz.

 

 

Bükfürdő mellett a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa és az  Academy Golf Budapest klubtagságával összesen 33 lyukú pályán játszhatunk. A Greenfield esetében a golfpálya mellett egy 3500 négyzetméteres wellness és spa központ is a szálloda része, számos medence, szauna, gőzfürdő, sókamra, herbárium, tepidárium, frigidárium, infravörös szauna, fény és hangterápia, és szépségszalon kínál lehetőséget a felfrissülésre. Ez utóbbi különösen akkor fontos, ha nem golfozó partnerrel érkezünk, mivel így garantáltan ő sem fog unatkozni. A több mint 80-féle tradicionális, egzotikus és gyógykezelés között egyébként akadnak olyanok is, amelyek speciálisan a többórás játék során igénybe vett testrészekre összpontosítanak, így másnap derék- és hátfájás nélkül mehetünk ütni a labdát.