Utazási hírek

China Airlines-szal Kínába

MNO
Forrás: ÚtiSúgó.hu
2012. augusztus 02., csütörtök 12:33
Már több mint fél éve van jelen a magyar piacon Tajvan nemzeti légitársasága, a China Airlines, mely kitűnő lehetőséget biztosít a Kínába utazóknak.

A tajvani légitársasággal utazók Kína 21 városába juthatnak el, így Pekingbe, Changshába, Chengduba, Dalianba, Fuzhouba, Guangzhouba, Haikouba, Hangzhouba, Nanchangba, Nanjingba, Ningboba, Qingdaoba, a híres tengerparti üdülőhelyre, Sanyaba, Sanghajba, Shenzhenbe, Shenyangba, Wuhanba, Xi Anba, Xiamenbe, Yanchengbe és Zhengzhouba. Érdekesség, hogy a légitársaság valamennyi kínai desztinációt azonos áron kínálja itthon.

Budapestről Bécs, Frankfurt, Amszterdam és Róma érintésével tajpeji átszállással juthatnak el az utazók a kínai célállomásokra, bécsi indulással pedig csupán egy átszállással. A Kínai Népi Demokratikus Köztársaság állampolgárai vízum nélkül tartózkodhatnak a tranzitban, de az esetleges változásokról mindig érdemes Magyarország Tajvani Képviseleténél érdeklődni.

Újdonság, hogy Tajvan, Vietnam, Japán, Indonézia, Fülöp-szigetek, valamint a Kínai Népi Demokratikus Köztársaság állampolgárai hazautazásukkor a megengedetten kívül plusz 10 kg csomagot vihetnek magukkal, Fülöp-szigetek esetén  ez plusz 20 kg, illetve mind budapesti, mind bécsi indulás esetén ingyen változtathatnak dátumot az oda és a visszaúton.