Kocsis Máté: Néha azért jólesik odacsapni a beteges hazudozóknak

Kocsis Máté, Józsefváros országgyűlési képviselője pert nyert a bíróságon a Gyurcsány Ferenchez köthető kamuoldal ellen. A Fidesz frakcióvezetőjének immár papírja van róla, hogy az álhíroldal hazudik.

2020. 12. 10. 10:09
KOCSIS Máté
Budapest, 2020. október 12. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Pert nyertem: már bírósági papír van arról, hogy az Ezalényeg.hu nevű álhíroldal hazudik” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője. Kocsis felsorolta azokat a tényeket, amelyekről kiderült, hogy nem fedi a valóságot.

„Pikó András törvényellenesen döntött egy több százmilliós közbeszerzési ügyben (gyermekek, idősek étkeztetése). A gyurcsányista polgármester mutyija miatt a kerület kasszájából 50 millió forint bírságot kell befizetni, ami példátlan. Ezután a jól bevált Pikó-féle hazugságmódszert alkalmazva azt visszhangozták az ezalényeg nevű álhíroldalon keresztül, hogy miattam bírságolták meg a kerületet”

– sorolta fel a rágalmakat Kocsis Máté. Józsefváros országgyűlési képviselője leszögezte: mivel ez nem igaz, most ismét fizetniük kell a hazugságért.

„Vigyázat az álhírekkel, a baloldalnak semmi sem drága a hatalomért! Rengeteg aljas dolgot terjesztenek ilyen felületeken. Kitalált történetek, arcátlan hazugságok, sokszor nem is létező emberek vádaskodásai, manipulált fotók, miegymás” – hívta fel a figyelmet Kocsis. A frakcióvezető azt is megjegyezte: sokan azt mondják, nem kell ezekkel foglalkozni, mert túl sok van belőlük.

„Néha azért jól esik odacsapni a beteges hazudozóknak. Megyünk tovább!” – szögezte le Kocsis Máté.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.