Börtönbe kerülhet az esztergomi gyilkos

Februárban agyonverte idős szomszédját.

2024. 05. 16. 14:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előkészítő ülést tartott a Tatabányai Törvényszék annak a férfinak az ügyében, aki halálra verte szomszédját februárban – írja a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a férfit ítélje börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Mint arról a Magyar Nemzet már beszámolt, az erősen ittas férfi február 3-án Esztergomban szóváltásba keveredett a szomszédjával, akit a vita közben ököllel és könyökkel több alkalommal a fején megütött, mely ütésektől az áldozat földre került. A vádlott tovább ütlegelte a férfit, ököllel megütötte az orrát, az arccsontját, a száját és a nyakát is.

A szomszéd a bántalmazás következtében a helyszínen életét vesztette.

A férfi más bűncselekményt is elkövetett. 2022. november 6-án megjelent a volt élettársa tartózkodási helyén, és a kapu előtt egy húsz centiméter pengehosszúságú bajonettel hadonászva, megöléssel fenyegette meg a nőt és a testvérét.

Borítókép: A gyilkosság helyszíne (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.