Magyar Péter gusztustalan – kiakadt a baloldal új messiására a politológus

Ceglédi Zoltán keményen helyre tette a Tisza Párt alelnökét.

2024. 05. 13. 13:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gusztustalannak nevezte Magyar Péter viselkedését Ceglédi Zoltán politológus, miután a Tisza Párt vezetője

 saját fiával való kapcsolatát is a nyilvánosság elé vitte. 

Ceglédi Hullaégető címmel közzétett bejegyzését azzal kezdte, „már azt is elhűlve hallgattam, amikor Magyar Péter azt fejtegette Rangos Katalinnak, hogy jaj, hát ő már 2022-ben sem a Fideszre akart szavazni, de a fideszes kamaszfia, az bement a fülkébe, és ragaszkodott hozzá, hogy mégis Orbánra húzzák az ikszet az anyjuk miatt”. „Nyilván ez nem akadályozta meg abban, hogy még két évig sokmilliós fizetést húzzon, de most nem is ez a fontos – hanem az, hogy

 a saját gyerekét megint odakúrja az őrjöngve lincselő csőcselékének” 

– írta a politológus, aki azt is szóvá tette, hogy Magyar Péter a Blikknek azt fejtegette, hogy „a legnagyobb fiammal érinthetnénk komolyabb témákat, de vele most – úgy érzem – nem állunk egy politikai táborban”, de szerinte legkésőbb néhány év (?!) múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával.

Mi a pöcsért kell a még mindig tizenéves fiával ezt csinálnia? Van-e bármilyen határ, amitől visszahőkölne? (jó, kérdem arról az emberről, aki titokban felvette a feleségével folytatott beszélgetést).

És a minden más esetben a gyerekek jogairól, a nők védelméről papoló ellenzéki közvéleményben miért nincs senki, aki annyit mondana, hogy oké, Messi, váltsd le az Orbánt meg csatlakoztass minket az Európai Ügyészséghez, de hagyd már ki ebből a családodat” – fogalmazott magából kikelve Ceglédi, aki szerint „gusztustalan az egész”. „Sorolhattok nekem mégoly sok roppant súlyos jogsérelmet, egyik megoldásához sem kell az, amit ez az ember a családjával művel” – zárta sorait a felháborodott politológus.


Borítókép: Magyar Péter a békés tömegnek őrjöng (Forrás: Képernyőfotó/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.