Újabb baleset miatt ismét lezárták az M1-est

Újabb baleset történt, több jármű karambolozott az M1-es autópályán a kiépített terelés elején Tatánál, az országhatár felé vezető irányban, ezért kedd este ismét lezárták a sztrádát – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Forrás: MTI2024. 05. 14. 21:34
ILLUSZTRÁCIÓ (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az autópálya 72-es kilométerénél egy kamion és három személygépkocsi ütközött össze. Az utat teljesen lezárták, kerülni már a 67-es kilométernél érdemes – írták.

Korábban ugyanezen az oldalon, szintén a terelésnél hárman meghaltak egy kamionban, amikor egy baleset miatti hirtelen fékezéskor rájuk borult a rakomány.

A raktérben további három ember tartózkodott szabálytalanul, közülük ketten megsérültek, őket kórházba vitték.

Az autópálya egyik sávját már megnyitották, amikor az újabb baleset bekövetkezett. Az Útinform tájékoztatása szerint a torlódás több mint 3 kilométeres.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.