A horvát elnök magyar tankokat emleget

Zoran Milanovic azt mondta, nem érdekli, hogy mi folyik a szomszédjában, amíg Magyarország nem indítja el a tankokat.

Forrás: Mandiner2024. 03. 20. 14:00
Zoran Milanovic horvát elnök beszédet mond Szkopjéban, Észak-Macedóniában 2023. november 22-én. (Fotó: Umeys Sulejman / ANADOLU / Anadolu az AFP-n keresztül)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kemény véleményt fogalmazott meg Zoran Milanovic horvát elnök az Európai Unióról. Mint fogalmazott, az Európai Unió azért jött létre, hogy a nagyok pénzt kereshessenek. Hozzátette, köztük és a gazdagok között a különbségek örökre megmaradnak, a demokráciákat tekintve pedig „van ilyen is, olyan is”.

A Jutarnji List tudósítása szerint pedig nem ez volt az egyetlen, furcsa megszólalása. Kifejtette azt is, hogy ameddig Magyarországon nem indítják be a tankokat, nem érdekli, hogyan élnek, miként kell keresztet vetniük, milyen cipőt hordanak, és az sem, mire szeretnék a gyerekeiket tanítani az iskolában, amíg nem a gyűlöletre – idézte Milanovicot a Mandiner.

Borítókép: Zoran Milanovic horvát elnök beszédet mond Szkopjéban, Észak-Macedóniában 2023. november 22-én (Fotó: Umeys Sulejman /Anadolu/Anadolu az AFP-n keresztül)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.