Sokáig keresték a négyéves kisfiút, aztán a mosógépben bukkantak rá a holttestére + fotó

A nagyapja kezdte keresni.

Forrás: DailyMail2024. 05. 02. 14:58
Interior,Of,A,Washing,Machine,mosógép
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Égen-földön kereste a családja a négyéves kisfiút a szibériai Ulan-Ude területén, azonban csak két nappal azt követően találtak rá, hogy a nagyapja bejelentette az eltűnését – írja a DailyMail.

A kisfiú zúzódásokkal teli holttestét a garázsban, a mosógépben találták meg. A rendőrség azt közölte, hogy a gyereket ebéd után felügyelet nélkül hagyták, majd hirtelen kámforrá vált, így a nagyapja önkéntesekkel karöltve indult a gyermek felkutatására. A helyi média értesülése szerint a gyermeket azért ölték meg, mert zavarta szüleit, és a fiú 20 éves édesanyját halállal fenyegették arra az esetre, ha eszébe jutna bárkinek elárulni, hogy hol van a holttest. 

Az ügyben még jelenleg is tart a vizsgálat, az ügyben büntetőeljárást indítottak, a gyanú szerint a fiút a saját szülei ölhették meg. 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.