idezojelek

Nagy Ervin ezúttal az RTL-en égette szénné magát, nekiugrott a színésztársainak

Van bőr a képén, az biztos.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Az ügyeletes baloldali megmondóember Nagy Ervin most éppen az RTL-nek adott egy interjút. Az apropó a Katona József Színházban szombaton bemutatott Mefisztóland című darab volt, ami természetesen arról szól, hogy milyen gonosz diktatúrában élünk, illetve arról, hogy miként telepszik rá a politika a színházra. A téma eleve öngól, hiszen Nagy Ervin abban a színházban siránkozott és kiáltott diktatúrát, amelyről a közelmúltban derült ki, hogy politikai szimpátia alapon, DK-tagoknak biztosít extra kedvezményeket. 

Úgy látszik azonban, hogy ez nem számít. Mint ahogy az sem okoz megütközést, hogy Nagy Ervin rendszeresen kijelenti, mint ahogy ebben az interjúban is, hogy soha nem állt be politikai formáció mögé, csak most kötelezte el magát a dollárbaloldal új figurája, Magyar Péter mellett. Mert az igazság ezzel szemben az, hogy nagyon is elkötelezte magát, például a legutóbbi választás alkalmával, ahol nyíltan kiállt a baloldali összefogás közös miniszterelnök-jelölje, Márki-Zay Péter mellett.

Csodálkozik az ember azon, hogy egy színésznek, hogy lehet ilyen rossz a memóriája.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezúttal a baloldali megmondóember tovább is merészkedett, a saját kollégáit kérte számon, hogy miért nem állnak be mögé:

„[…] Senkit nem vetek meg, aki másképp gondolja, maximum kicsit csodálkozom az értelmiségi gyávaságon. […] Mindenkit bátorítok, hogy jöjjön utánam, mert csak összezárva, csak közösen, erőt felmutatva lehet változást elérni. Ha tíz emberre kell a Megafonnak lőnie, mennyivel nehezebb dolga van.”

Nagy Ervin gyakorlatilag ezzel az interjúval szénné égette magát, hiszen az új szerepe kapcsán, ráadásul éppen a Katona József Színházban, a politikai elnyomásról és a szakmai megfojtásáról papolni több mint balgaság. Igazi öngól.

Borítókép: Nagy Ervin színész (Forrás: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gonosz Hook kapitány

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.