idezojelek

Pottyondy Edina a saját kardjába dőlt, nagyon durván leégette magát

Ennyit az elhivatott megmondóember hamis legendájáról.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A baloldali YouTube-celebvilág leghangosabb és egyben legirritálóbb figurája Pottyondy Edina. Ő az, aki rendszeresen fröcsögve osztja ki a kormányt és természetesen mindenkit, aki csak egy jó szót is szólni mer a kormányra. Kedvenc célpontja sokáig Tóth Gabi volt, akiről elmondta, hogy annak ellenére, hogy nem ismeri, pontosan tudja, hogy milyen ember is valójában. Ez nem meglepő, mert a liberális felsőbbrendűség és pökhendiség honi élharcosa mindenhez is ért. Nem elég, hogy jópofa és humoros, egy igazi hős, hiszen a szívén viseli az egész ország sorsát. Habozás nélkül, azonnal az élére állt annak a nagyszabású politikamentes influenszertüntetésnek, amelyről kiderült, hogy sem politika, sem erőszakmentes nem volt. A közönsége természetesen csont nélkül elhiszi ezt a szemfényvesztést. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most azonban olyat tett, amivel nagyon durván leégette magát, legalábbis megtépázta a hitelességét. Egy bulit szervez ugyanis lányoknak és fiúknak május végére. Úgy promózzák az eseményt, hogy „újabb rendezvényhez adja a nevét a Hősök terei tüntetés reklámarca”. „Ede Madame Ismerkedő Estje!” a fantázianeve a bulinak. 

A teljesen saját maga hatása alá került influenszer az eseményről posztolt is a Facebook-oldalán. Ahol leírta a maga utánozhatatlanul vérlázító stílusában az esemény lényegét, bemutatva a társaságot, akiket vár a bulira:

A társaság: szingli, magányos, szeretethiányos, depressziós, bipoláris, narcisztikus, borderline, komplexusos párkeresők, te, aki a többi flepnishez képest full normális vagy, és persze a kiszűrhetetlen szexfüggők. 

Politikai nyilatkozatunk: az első lépés, hogy benépesítsük az országot, ha az online térben elszigetelődött, magányos emberek egymásra találnak a parketten. Uraim, kérjétek fel a hölgyeket egy táncra!”

Válogatott társaság, az biztos, hiszen ki ne ismerkedne meg egy izgalmasan depressziós, bipoláris, narcisztikus, borderline vagy éppen komplexusos partnerrel?

Érdemes megnézni az esemény hirdetését is, amin első ránézésre egy pár látható, de ha jobban megnézzük, a pár férfi- és nő tagja is maga Pottyondy Edina, az internet vicsorgó démona.

Forrás: Facebook

Nem éppen egy országot előremozdító, perspektívákat felvonultató, a társadalom szempontjából üdvözítő eseményhez adja a nevét és (mindkét) arcát Pottyondy asszony. Ennyit az elhivatott megmondóember hamis legendájáról.

Ördögi buli lesz, annyi bizonyos.

Borítókép: Pottyondy Edina (Forrás: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Csak a leadott szavazat számít

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

A porba alázott baloldali szavazó

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Vége az európai vakációnak

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.