Dögös lesz az új Toyota Corolla

2013. január 16., szerda 07:34

A Toyota Detroitban mutatta be a Corolla Furia tanulmányt, amely a kompakt szedán jövőjébe enged bepillantást.

Úgy tűnik, végre nem lesz unalmas a Toyota Corolla, a Detroitban bemutatott Corolla Furia tanulmány legalábbis csábító jövőt ígér. A sajtóanyag szerint a koncepció pontosan jelzi, hogy milyen formai megoldásokban gondolkozik a gyár az új generációval kapcsolatban, de azért nem lennénk meglepve, ha a végleges modellről eltűnne néhány látványos elem.Elölről és hátulról is jövőbemutató a szedán megjelenése, a kerékjárati íveket karbonbetétekkel dobták fel, de ez már tényleg csak show-elem. Valószínűleg a vékony ledes lámpákra is szomorú sors vár, pedig kár lenne értük.A Corolla Furia 4620 milliméter hosszú, 1805 milliméter széles és 1425 milliméter magas, kompakt szedánhoz képest méretes, 2700 milliméteres tengelytávolságot kínál.

Forrás: Automobil

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.