2018. január 18.,
csütörtök, Piroska napja

BBLog

BBLog

Boros Bánk Levente

Az LMP igazi arca

Jávor Benedek, Molnár Csabát megszégyenítő stílusban és Gyurcsány Ferencet megszégyenítő módon, öt percbe sűrítette saját pártjának szegénységi bizonyítványát.

Boros Bánk Levente

Politikai pornográfia: SZDSZ+MDF+MSZP=DK

Csupán nemrég akadtam rá Eörsi Mátyás, a néhai SZDSZ egykori ügyvivőjének víziójára Gyurcsány Ferenc jelenlegi pártjának (Demokratikus Koalíció) jövőjét illetően.

Boros Bánk Levente

Orbán Viktor pellengérre állította az Európai Parlamentet

A szerdai Európai Parlamentben (EP) Magyarországról folytatott vitákhoz hasonló események után a sajtó munkatársai gyakran teszik fel nekünk, politológusoknak a kérdést: vajon ki is jött ki az ülés végén győztesen a teremből?

Boros Bánk Levente

Orbán karikatúra Charles Gati szobájában

A minap Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára volt a vendége a HírTV Rájátszás című műsorának. A negyedórás beszélgetés egyik kiemelt témája volt az a Clinton-levél, amelyet az amerikai külügyminiszter írt Orbán Viktornak – pusztán demokráciaféltésből.

Boros Bánk Levente

Gerillák a Parlamentben

Szenteste előtt egyetlen nappal a gerillapolitizálás egyik kevésbé hatékony, ámde – a modern médiának köszönhetően – meglehetősen látványos formáját választotta előbb néhány, majd némileg több országgyűlési képviselő a Parlament bejáratánál.

/ 1