Leszakadt a kisrepülő eleje, kényszerleszállást kellett végrehajtania Úrhidán

A sérültekhez mentőhelikopter érkezett.

Forrás: Feol2023. 11. 21. 12:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kisrepülő hajtott végre kényszerleszállást november 21-én késő délelőtt az úrhidai repülőtéren – adta hírül a Fejér vármegyei hírportál. Információik szerint a gép roncsain nagy sérülések láthatók, az utasokhoz mentőhelikopter is érkezett.

A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatott, hogy a helyszínen látható roncsok meglehetősen súlyos balesetre utalnak, egyelőre komolyabb személyi sérülésről nem tudnak. 

A repülőgép elejének az egyik oldala leszakadhatott, de azt nem tudni, hogy ez a kényszerleszálláskor vagy a mentéskor keletkezett. A portál megkereste az Országos Mentőszolgálatot, valamint a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is a baleset körülményeivel kapcsolatban, amint többet tudunk, frissítjük cikkünket. 

Borítókép: A kisrepülő eleje (Fotó: Feol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.