Meztelenül akart koncertet adni a metálpapa Budapesten, majdnem sikerült is neki

Ozzy Osbourne zenéit énekelgette, közben a biztonsági őrök nem győzték takargatni.

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat2024. 01. 16. 12:13
Crowd,Going,Crazy,And,Putting,Up,The,Metal,Horns,At, koncert, metál
115494562 Fotó: txking
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kétségbeesett recepciósok kérték a fővárosi mentők gyors segítségét múlt héten, mert az egyik luxuslakosztály 70 év körüli vendége meztelenül sétálgatott egy üveg itallal a hotel folyosóin és hangosan énekelt – adta hírül az országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. 

Hozzáfűzik, hogy a szituáció kétségkívül segítségért kiáltott, mivel nem volt életveszélyben az egyébként amerikai férfi,

a mentők érkezése előtt volt ideje megcsillogtatni a tehetségét szinte az egész szállodában.

Bejárta az éttermet és a bárt is meglátogatta, ahol Ozzy Osbourne egyik ismert dalát, a Bark At The Moont adta elő teljes átéléssel. A mentőket ezután egy fotelban ülve fogadta a szálloda előterében, ahol már lepedőkkel takarták el a koncertet adót a biztonsági őrök. Amikor a mentők megérkeztek, egyikük pillanatok alatt meggyőzte az erősen etiles leheletű férfit arról, hogy függessze fel az előadást, a hideg miatt pedig gyorsan vegyen fel egy köntöst. 

Gyors konszenzus született arról is, hogy együtt kisétálnak a mentőautóhoz, így rendőri segítségre végül nem is volt szükség. A férfi végig együttműködő volt a vizsgálatok és az ellátás során, 

ráadásul még eddig titkolt beatbox tudását is megvillantotta az életmentőknek. 

„A gondoskodó szállodai dolgozók jóvoltából, bajtársaink végül teljes ruházatban szállíthatták kórházba a whiskyző metál veteránt, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! A mentésben résztvevőknek gratulálunk!” – írta a mentőszolgálat a Facebook-oldalán. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.