VV Zsolti nekiment Curtisnek, a rapper nem maradt adós a viszonválasszal

A téma még mindig a holnapi influenszertüntetés, ami állítólag politikamentes.

2024. 02. 15. 14:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ne hazudj, Zsolti! Amúgy minden rendben van veled? Mert a legutóbbi videóid alapján szerintem valami nem okés – írta legutóbbi Facebook-posztjában Curtis. A rapper arra reagált, hogy miután Pottyondy Edináék feltüntették a holnapi influenszertüntetés egyik támogatójaként, jelezte, hogy nem írt alá semmit, és nem adja a nevét politikai kezdeményezésekhez, most a tüntetés egyik szervezője, VV Zsolti állította róla, hogy márpedig beleegyezett abba, hogy a nevével reklámozzák az eseményt. 

– A gyerekek szerepe, élete a legfontosabb dolog a világon, és aki ezt politikai célokra használja, az pont, hogy te vagy! Aki egy kicsit is lát a pályán, pontosan tudja, hogy miről szól ez az egész. Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd – üzente a rapper az egykori valóságshow-szereplőnek. 

Osváth Zsolt (korábban VV Zsolti) egy Facebook-sztorijában azt állította: 

Én Atinak (Curtis – a szerk.) elküldtem mindent a szervezéssel kapcsolatban. Elmondtam neki, hogy a szervezkedésünk pártpolitikától mentes, a gyerekek mellett szól, felhívtam, telefonon.

Mint mondta, bizonyítani is tudja mindezt. 

Mint azt megírtuk, több internetes tartalomgyártó szervez tüntetést holnap délutánra, amit mások mellett Azahriah nevével is hirdetnek, a népszerű előadóművész azonban nem lesz ott személyesen a Hősök terén, hanem majd bejelentkezik.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.