Elérhetővé vált a Fidesz választási manifesztuma

„Itt az esély, hogy az európai parlamenti választást követően megváltoztassuk Brüsszelt.”

Forrás: MTI2024. 04. 20. 14:37
Fidesz országos kampányindító Orbán Viktor
Fotó: Polyák Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elérhetővé tette brüsszeli változásokat sürgető, KDNP által is támogatott választási manifesztumát a Fidesz a közösségi oldalán – hívta fel a figyelmet az MTI. A dokumentum tartalmát Orbán Viktor miniszterelnök ismertette pénteken a kormánypártok európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén, amelyről a Magyar Nemzet is beszámolt.

Európa keleti felén a második világháború óta nem látott pusztító háború dúl.

– emelték ki. Majd rámutattak: a háború, a szankciók és az energiaválság miatt az unió gazdasága hanyatlik. A Nyugat nagyvárosait állandó terrorfenyegetettség uralja. A 2015 óta tartó migrációs invázió egyre erősödik. Az Ukrajnából beengedett gabona tönkreteszi az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot.

A brüsszeli elit és az uniós pénzen felhizlalt Soros-hálózat ideológiai háborút vív: a genderpropagandával átneveli a gyermekeinket, az ellenállókat pénzügyi és politikai karanténba zárja. 

Európa válságban van.

– hangsúlyozták. Hozzátették: ez nem az európai emberek hibája. Európát Brüsszel mai urai juttatták válságba, ezért menniük kell. Ha ez így megy tovább, az unió az emberek helyett továbbra is a Soros-hálózatnak adja az európai adófizetők pénzét.

Itt az esély, hogy az európai parlamenti választást követően megváltoztassuk Brüsszelt – mutattak rá. Hozzátették: nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal képviselőire, akik megszavaztak minden háborúpárti és bevándorlást támogató javaslatot. A jövőben is így tennének, mert a dollárbaloldal képviselői Brüsszel alázatos szolgái.

A Fidesz jelöltjeinek Brüsszelben is Magyarország az első! Ezért szavazzunk az európai parlamenti választáson a Fidesz békepárti és bevándorlásellenes képviselőjelöltjeire!

– olvasható a felszólítás a választási manifesztumban.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: Polyák Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.