Karácsony beismerte, hogy nem foglalkozik a valósággal

A főpolgármester egy tegnapi kerekasztal-beszélgetésen zöldségeket beszélt.

2024. 04. 23. 17:01
Karácsony Gergely
Fotó: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nyilván amikor az ember ellenzékben van, akkor nagyobb a képzelőereje, és nem foglalkozik olyan apróságokkal, mint a valóság – mondja a főpolgármester egy felvételen, amelyet Szentkirályi Alexandra mutatott be a közösségi oldalán.

Fantasztikus. Azt gondolom, hogy a főpolgármester úr valóban nem foglalkozik a budapestiek valóságával. Mert mi most a budapesti valóság? Közlekedési káosz, összevissza felfestett biciklisávok és dugó, szemét és kosz a városban, összességében egy gazdátlan Budapest

– kommentálta a főpolgármester kijelentését kormánypárti kihívója.

Szentkirályi Alexandra szerint nagyon jó lenne, hogyha Karácsony Gergely most már lejönne a képzelet világából, és itt a földön, Budapesten tenne végre rendet és tenné a dolgát.

Amint arról már lapunk beszámolt, Karácsony Gergely a főváros zöldítő jövőterveiről szóló kiadványt mutatott be. A rendezvényen szó esett arról, hogy a főpolgármester átalakítaná a Széchenyi teret, bár az már két éve nem a főváros kezelésében van, a Nagykörúton pedig „mennyiségileg zöldítenének”, amit térkövezéssel kezdenének. Felújítanák a Népligetet is, ami harminc év múlva készülne el.

A Zöldülő Budapest 2030 című kiadvány bemutatásán említette Karácsony Gergely:

nyilván amikor az ember ellenzékben van, akkor nagyobb a képzelőereje, és nem foglalkozik olyan apróságokkal, mint a valóság.

 

Borítókép: Karácsony Gergely (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.