Keresztényellenes kampányt folytat egy volt MSZP-s jelölt

A Szolidaritás Mozgalom jelöltje visszaszorítaná az egyházi szervezetek támogatását.

2024. 04. 23. 12:27
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A keresztényellenes ideológia már a XII. kerületben is megjelent, miután a Szolidaritás Mozgalom polgármesterjelöltje visszaszorítaná az egyházi szervezetek támogatását – közölte Nacsa Lőrinc. A KDNP frakcióvezető-helyettese emlékeztetett: a Hegyvidéken is meghatározó az egyházak közösségépítő, oktatási, nevelési, szociális és hitéleti tevékenysége, éppen ezért a Hegyvidéki Önkormányzat évente ötvenmillió forinttal segíti a vallásos emberek munkáját.

Az egykori MSZP-s Vincze Géza a Szolidaritás Mozgalom polgármesterjelöltjeként indul Hegyvidéken, szocialista, kommunista programjának középpontjába pedig az egyházi szerveztek támogatásának visszaszorítását, eltörlését állította

– hívta fel a figyelmet Nacsa Lőrinc. Hangsúlyozta: Vincze Géza közösségektől, iskoláktól, rengeteg embertől venné el ezt a támogatást.

– A baloldalon csak egyet tudnak: szétzúzni és megszüntetni a megtartó erővel bíró vallási közösségeket – fogalmazott a KDNP politikusa. Jelezte, a KDNP – összefogva a Fidesszel – ezt nem fogja hagyni.

Megvédjük közösségeinket, zsidó-keresztény kultúránkat, megvédjük magyarságunkat

– szögezte le az országgyűlési képviselő.

A Szolidaritás Mozgalom jelöltje egyházi terveiről a párt honlapján lehet olvasni, itt nyilatkozta, hogy „vissza szeretné szorítani az egyházak és egyházi szervezetek támogatását”.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.