Orbán Viktor újabb városban folytatta kampánykörútját

A miniszterelnök szerint a legfontosabb, hogy békét kell teremteni, és mivel a Nyugat finanszírozza a háborút, nekik kell tenniük a befejezéséért is.

Forrás: MTI2024. 04. 30. 17:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Borotvaélen táncol a világ. Háború helyett békét kell teremteni!” – írta közösségi oldalán a miniszterelnök, ahol beszámolt kampánykörútjának újabb állomásáról.

Orbán Viktor kedden Kaposváron folytatta vidéki kampánykörútját, megbeszélést folytatott Szita Károly polgármesterrel, és találkozott a kaposvári választópolgárokkal – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

– Mi, magyarok két világháború árán tanultuk meg, hogy a háború rossz dolog, egy pusztító áradat, ami mindent magával sodor – mondta a kormányfő. Szavai szerint mindenekelőtt halált, szenvedést hoz, de elviszi a családok megtakarítását, a házat, a jószágot is.

– Porig rombolja az ország gazdaságát, az égbe löki az árakat is. Ezért amikor mi a béke mellett beszélünk, nemcsak az emberéletet védjük, hanem a gazdaságunkat is

– jelentette ki a kormányfő.

Orbán Viktor szerint a legfontosabb, hogy békét kell teremteni, és mivel a Nyugat finanszírozza a háborút, nekik kell tenniük a befejezéséért is. – Az európai intézményekbe békepárti, jobboldali képviselőket kell küldeni a baloldali háborúpártiak helyett – szögezte le a miniszterelnök.

 

Borítókép: Orbán Viktor Kaposváron (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.