Baleset történt az M1-es csomópontnál

Forgalmi és közlekedési információk péntek reggel.

2024. 05. 10. 7:21
Várakozó autósok az M7-es autópályán
illusztráció Fotó: MTI/Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 61-es főúton, Mosdós térségében összeütközött két személyautó. A 103-as kilométernél félpályás korlátozás van érvényben – tájékoztat az Útinform.

A 83-as főúton, Győrszemere térségében, az 56-os kilométernél egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, Veszprém felé egy sávot lezártak.

A 102-es főúton, az M1-es autópálya csomópontjának közelében két személyautó ütközött össze. Az 1-es kilométernél irányonként váltakozva halad a forgalom.

Erős a forgalom a Budapest környéki utakon. Torlódásra, megnövekedett menetidőre kell számítani

  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, valamint
  • a Csepel-sziget útjain.

A 45. Tour de Hongrie harmadik versenynapján, május 10-én, pénteken háromnegyed 12-kor Kazincbarcikáról startol a mezőny.

A kerékpározók Eger érintésével érkeznek meg a Mátra lábához, majd egy mátraházi körözés után a Kékestető csúcsán érnek célba.

Átadták a forgalomnak az M44-es autóút új szakaszát Lakitelek és Szentkirály között. Az érintett szakasz három és fél tonnás súlykorlátozás mellett vehető igénybe.

Átadták a személygépkocsi-forgalomnak az M6-os autópálya újabb szakaszát Bóly és Majs, azaz a 192-es kilométer és a 205-ös kilométer között. Az új autópályaszakasz egyelőre matrica nélkül vehető igénybe. Mivel az autópálya még nem használható a határig, emiatt a tranzit tehergépjárművek továbbra is az 56-os, illetve az 57-es főúton közlekedhetnek Horvátország felé.

A magyar–szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.